tirex
8 Styczeń 2023 13:04
Cześć,
Jak widziałem powstał nowy wątek na forum odnośnie zmian na lvlup:
Dziennik zmian
W tym wątku będą opisywane zmiany w lvlup.pro (strona, panel klienta, forum, itd.).
2022
Mam uwagi co do posta…
W tym wątku może pisać tylko obsługa.
W ten sposób unikamy offtopicu, każdy post jest oficjalnie napisany przez obsługę.
Jeśli masz uwagi odnośnie danego posta, utwórz nowy wątek w #ulepsz-lvlup-pro i podlinkuj do niego, odpowiemy Ci w osobnym wątku
Jak otrzymywać powiadomienia email o nowych postach w tym wątku ?
Wystarczy zalogować się na foru…
Na końcu wątku podany jest link do tematu z awariami, ale jest to temat z awariami z 2022.
Jeśli nie jest to intencjonalne to możliwe, że przy tworzeniu nowego tematu zostało to niezauważone.
PS wiem, że pierdoła, ale w razie jak będzie nowy temat, to jednak może komuś poprawić UX
1 polubienie
Dzięki za informację, poprawiłem to.
Tworzenie corocznych wątków czasami się zapętla z zależnościami a moje lenistwo też nie pomaga
Awarie i przerwy techniczne
W tym wątku będą publikowane informacje o awariach oraz o zaplanowanych przerwach w działaniu usług lvlup.pro.
Oprócz informacji na serwerze Discord (kanał #monitoring) znajdzie się pełny przebieg awarii w pełni publicznie na forum, tak aby każdy mógł się z nimi zapoznać. Również umieszczane będą informacje o zaplanowanych przerwach technicznych.
W wątku postować może obsługa lub ewentualnie nasze roboty.
Warto zobaczyć
Dziennik zmian
Poprzedni wątek z awariami…
1 polubienie