Witajcie, nie mam żadnego advancementmotd czy tym podobne tylko w configu bungeecorda ustawiłem motd itp, a i tak ciągle pisze na mclist 8 graczy wogule się nie zmienia ta liczba ani nic.
Na innych listach serwerów jak na przykład topkamc wyświetla się normalna ilość graczy.
Nie zalecam korzystać z tej listy, została ona zrobiona przez osobę znaną z niszczenia/ddosowania serwerów.
kurcze…
Dobra, ale pomijając sam fakt tego, to co jest w tym złego? Uważasz, że ta osoba zacznie mu niszczyć lub ddosować serwer czy co?
Teraz właśnie jak jest 5 osób czyli chyba to tak działa, że jak jest powyżej 8 graczy to na mclist pokazuje 8 i ani więcej ani mniej więc coś jest z mclist serio nie tak, po drugie place za dni VIP na mclist więc to strata…
hmm, a używasz query z bungee tak?
Po prostu w config.yml zmieniam motd na moje i tyle
Po prostu w config.yml zmieniam motd na moje i tyle
Nie o to mu chodziło XD
mclist aktualizuje liste swoich serwerów co 60 minut (?), dlatego liczba graczy/opis serwera nie zawsze jest na bieżąco.
Aktualizuje co kilka minutek bo ciągle się zmienia.
To w końcu się zdecyduj, na początku problemy z aktualizacją a teraz podobno jest okej
- Błędy dotyczące mclisty raczej musisz zgłaszać na ich discordzie ;/
mi chodzi o to, czy jako query serwera używasz to z bungee, czy z jakiegoś serwera pobocznego
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.