VixenClan.pl | Najlepszy Polski TeamSpeak!

IP DO SKOPIOWANIA
VixenClan.pl

Nic specjalnego, kolejny serwer ze stroną od Wruczka. W dodatku znajduje się masa błędów językowych, nawet w treściach ogłoszeń :V Rozumiem, nikt nie jest idealny, ale no cholera, bez przesady.

1 polubienie

Serwer tak jak większość serwerów :v

1 polubienie

Szczerze? Nie jest za dużo serwerów TS w Polsce (nie licząc prywatnych etc.) ? Każdy ma prawie to samo - od rejestracji po boty (nie licząc niektórych). Serwer jak serwer :confused:

Bez urazy.

PS. Teksty w grafice są śmieszne xD

1 polubienie

Przykro jest tak hejtować jakiś projekt, autor zapewne napracował się ale muszę to napisać:
Ten serwer nie różni się niczym od innych serwerów, jest wręcz taki sam jak mnóstwo innych serwerów. Strona jak strona. Po domenie sądzę, że jest to bardziej teamspeak dla jakiegoś klanu niż publiczny.
Mimo wszystko powodzenia życzę i miewaj się dobrze :smiley:

1 polubienie

Ogólnie to tak:
Dziękuje wszystkim za opinie przydadzą się :slight_smile:
Co do strony od wruczka już od dawna nikt z nas się nią nie zajmuje. Niedługo będzie mój własny napisany przeze mnie panel i wtedy zapraszam ponownie do sprawdzenia.

Ktoś kto tworzył prezentację przedawkował marsjanki? Rozbawiła mnie, dobra robota :stuck_out_tongue:

1 polubienie

IP DO SKOPIOWANIA:
VIXENCLAN.PL

O nas:
Nasz serwer prowadzimy już ponad rok i wiemy jak najlepiej się nim zająć.
W dużym stopniu dbamy o bezpieczeństwo naszych użytkowników by każdemu
rozmawiało się jak najlepiej.
Posiadamy:
- Autorskie pomysły
- Autorskie Aplikacje
- Własne logo oraz promo serwera
- Boty muzyczne
- Miłą i doświadczoną Administracje
- Stabilną maszynę która znajduję się w
Warszawie dzięki czemu są niskie pingi
**Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia i wypowiedzenia się **
na temat naszego serwera w komentarzu!

Promo serwera:

Chyba była już tutaj prezentacja tego serwera, jakoś tak mi się kojarzy. Albo po prostu ja go widziałem już gdzieś.

1 polubienie

tak, była VixenClan.pl | Najlepszy Polski TeamSpeak!

1 polubienie

Owszem była tylko że nie mogę jej edytować a chciałem pododawać trochę nowości zaraz napiszę do administracji żeby usunęła tamten temat a dodaje ten ponieważ wiele się pozmieniało.

Tutaj nie usuwamy tematów :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ojejku, tego to nie wiedziałem to w takim razie przepraszam za spam więcej już nie dodam tematu na temat mojego serwera.

Nie martw się, najprawdopodobniej któryś z moderatorów połączy te tematy w jeden :slight_smile:

1 polubienie

Gotowe :slight_smile:

2 polubienia

Witam,

Serwer nie dość, że nie jest zabezpieczony to jeszcze właściciel nieodpowiedzialny.
Już nie wspomnę o tym, że właściciel miał celność wchodzić do mnie na serwer i mówić niestworzone rzeczy na temat mojego projektu.

Osobiście, wiem, że krytujemy pomysły nie ludzi. Ale warto było wspomnieć i ostrzec innych przed wejściem na serwer.

Serdecznie, nie polecam.

Człowieku ale po co robisz spine na kolejnym forum? Daj mi dowód że pisałem u Ciebie na serwerze jakieś niestworzone rzeczy. Nie mam zamiaru robić syfu na tym forum wiec jak masz coś do mnie to zapraszam do mnie na TeamSpeaka chciałbym dodać że ty i pan K-Scripts groziliście mi…

Prosiłbym Administracje o zablokowanie temu użytkownikowi komentowania tego posta.

Użytkowniku @SunNight, prosiłbym Cię poraz kolejny o zapoznanie się z regulaminem (drugiej następnej szansy może już nie być).

Użytkownicy tego forum nie lubią uczestniczyć w waszych dramach, dlatego uszanujmy to zdanie i nie drążku spiny; nie na tym forum.

1 polubienie

@adminek153 Co w moim poście było takiego, że tak zostałem potraktowany? Po prostu oceniłem projekt.
Każdy ma do tego prawo po to ten dział. (Chyba).

W sumie, jak tak macie zamiar traktować ludzi na forum to już więcej tego forum nie odwiedzę.
@SystemZ Gratuluje za dobranie administracji.

Żegnam.

(Zaznaczam, że kolega edytował swoją decyzję, lecz wszystko się zapisuje :wink:)

Czyżby nowa “nagroda” ? :kappa:

PS. Pamiętaj - jak tak traktujesz ludzi, sam będziesz tak traktowany. Spodziewam się nowej, stałej nagrody dla Ciebie. Pan Michał wraz z administracją tego forum stara się o utrzymanie porządku i raczej nie nie lubią robić tego, lecz młotek jest z metalu i połamać się go nie da… (no dobra, da się XD)

1 polubienie