Utworzyłam wątek głównie dlatego że nie mogę znaleźć poprzednich ustawień OBSa, które gdzieś zachomikowałam, ale owe “gdzieś” zniknęło mi z radaru
Od czasu gdy ostatnio nagrywałam trochę wody upłynęło więc możliwe że nawet jak znajdę te ustawienia to mogą one nie być super :V
Jednym z rozwiązań w teorii jest jeszcze użycie Geforce Now (? albo jakaś tam inna nakładka) do szybkiego złapania krótkich klipów np. z ostatnich 3 minut. Na obecną chwilę nie wiem czy to mi wystarczy czy jednak będę potrzebować / zdecyduję się na dłuższe nagrania, czyli OBS i tak się przyda.
Nie mam zamiaru robić niczego live, więc ta kwestia jest już rozwiązana, dzięki 
Efekt slow-mo to też dobra uwaga, do tej pory nie bawiłam się na tyle edycją wideo ale może akurat tym razem dotrę do bardziej zaawansowanych metod 
Nie jestem pewna, ale poprzednio CHYBA miałam bitrate 20 000 - 40 000 gdy korzystałam jeszcze ze starszego PC, z mniej wydajnym procem i słabszym GPU niż mam obecnie. Pamięć jak sito, mogłam też pomylić ilość zer XD
Trochę nie wiem czy warto w ogóle iść w super duży bitrate. Na myśli mam głównie MC, Simsy i Overwatcha, o ile tytuły tutaj będą pomocne ;d Jeżeli specka PC jest potrzebna do wykoncypowania konkretniejszych liczb to podam.
Nie znam się w temacie, nie chcę spalić kompa. Już i tak upały nie pomagają przy graniu a gdzie jeszcze tutaj zapasowa moc na nagrywanie