Witam, szukam współwłaściciela, ktory pelnil by role programisty na nowo powstałym serwerze minecraft, z gory uprzedzam iz nie uzywam polskich znakow.
o projekcie:
- Jest to nowopowstaly projekt serwera, mamy unikalne, innowacyjne pomysly oraz rzeczy ingerujace w caly gameplay. Projekt skupia sie na wersji 1.12.2 z systemem walki (pvp) z wersji 1.8.8. Planujemy przywrocic stary klimat jak za serwerow: skkf’a / xcrafters. Mamy na to spory budzet, oraz plan ktory w 100% wypali, nie, nie bedzie to kolejny serwer xyz HC ktory na starcie bedzie mial 30 graczy, lub wiecej, i ktory skonczy sie po 3 dniach
czego oczekuje:
- profesjonalizmu, dojrzalosci, wieku min. 16 lat, ortografii, znajomosci jezyka Java/Kotlin. Osoba musialaby wykonac m.in. rozbudowane toolsy, drop, wszystko oczywiscie pod sektory OpenSectors, w gre wchodzi rowniez edycja pluginu FunnyGuilds pod te sektory. + kilka innych naszych pomyslow, jako dodatki do pluginow. Najlepiej zebys mial jakies doswiadczenie z duzymi serwerami.
co oferuje:
- 60% zyskow z pierwszej edycji serwera, Procent zalezy od wkladu i czasu poswieconego na nasz serwer. Oferuje rowniez dojrzalosc, profesjonalizm, dostep do wszystkiego tego co ja, itp.
co mamy gotowe do projektu?
- epicka mapa na serwer spawn:
- system gildii, do ktorych wystarczy dopisac kilka rzeczy majac API.
- autorskie pomysly ktore byly konsultowane z okolo setka graczy podczas konferencji.
w naszych ankietach udzial bralo po 300 osob. - reklamy u popularnych youtuberow, m.in. kamperr, tobiaszgaming, rimeq, ejkej, fisiowy, alfa_centauri oraz prawdopodobnie buzkaa. Dodam iz czesc reklam nie zostala jeszcze oplacona.
- prywatny serwer teamspeak3, prowadzony przez doswiadczony zespol technikow
- autorski skrypt na itemshop + rozbudowana strona internetowa, m.in. z statystykami graczy, adminstracja, lista ukaranych, itd.
Minimalna czesc pomyslow, (wszystkich nie podaje z obawy przed konkurencja)
- po wylogowaniu sie z serwera, przez okres np. 30sekund zostaje ‘‘duszek’’ tak jak to mialo miejsce w przypadku serwerow rust, czyli dalej mozemy zabic gracza ktory nie jest juz na serwerze przez okres 30 sekund.
- drop z rud na start edycji
- spawn w innym wymiarze, czyli brak latwego nabijania rankingu przy linii spawn’u.
- rozplanowany caly gameplay, % dropu surowcow z kamienia
- itemy na gildie glownie pod farmy, i rzeczy ktore zbiera sie na powierzchni.
- wylaczona mozliwosc ‘‘bugowania’’ sie klockami.
Ja, i moja ekipa
- Mam obecnie 15 lat, uczeszczam do 3 gimnazjum, jednak mimo mlodego wieku jestem osoba dojrzala, i profesjonalna. Daleko mi do typowych zachowan jak na wiek gimnazjalnych typu ''ruch** ci matke" itp. Nasza ekipa to osoby wnoszace do projektu cos, typu budzet, pomysly oraz ktore robia to z pasji, a nie pod pieniadze jak niestety wiekszosc obecnych serwerow w spolecznosci. Zawsze panuje luzna atmosfera, jednak jak wiadomo przed startem zawsze kazdy jest lekko poddenerwowany
Kontakt:
discord: Jordii#5668
e-mail: joromruc@gmail.com
[Zachecam do pytania, postaram sie odpowiedziec na wszystkie pytania, badz watpliwosci]