SunNight.pl - Publiczny serwer TeamSpeak3

Wcześniejszy wpis należał do starego właściciela, ale już został zamknięty dlatego ponawiam temat.

Witam,

Wchodząc na serwer przeraża nas banner który się cały zlewa i ma przygotowane informacje od wyświetlenia których nie wyświetla.

Na czacie oczywiście boty muszą pisać w krótkim przedziale czasowym …

To stały czy permamenty?

Strona - Słaba, można niby dodać sobie rangi, które i tak nie działają, ale ogólnie jest brzydka. Nie publikuj czegoś, co nie jest skończone.

M-bot - BUUU A czegoś oryginalniejszego nie było?

Ogólnie sama prezentacja serwera nawet ok, ale nic więcej.

Byłem na serwerze. Hong Kong ma ponad 500 pingu u was, Chińczyk nie pogada. :confused:
użyłem zwykłego vpna :kappa:

Offtopic
Kiedy zaczniecie tworzyć coś innowacyjnego a nie kopiując inne serwery?

Żegnam.

1 polubienie

Cześć,
myśle, że nawet nie sprawdziłeś serwera - zmieniła się administracja i właściciel. Aktualnie nasza strona jest w budowie i nie można nadawać sobie przez nią rang. Ale za opinię jak najbardziej dziękuje - postaramy się dodać jakieś nowości, może Ty masz jakiś pomysł?

Edit:
Dzięki za zgłoszenie błędu - już poprawnione! :slight_smile:
Co do banneru to postaramy się go zmienić i w końcu naprawić.
(to bez VPNa nie będzie tak wysokiego pingu - zapraszamy do rozmów :smiley: )

1 polubienie

Jeżeli coś działa to po co wynajdywać koło na nowo?

:woman_facepalming:

Serwer nie wyróżnia się niczym konkretnym, taki sam jak każdy.

Nie rozumiem po co jest sekcja statystyki, zwykły użytkownik nie ma do niej dostępu :thinking:

3 polubienia

Są to statystyki dla administratorów, dlatego jest to w sekcji administracyjnej.
Zostaniesz z nami na dłużej? :wink:

Mam nadzieję, że zmiana właściciela wpłynie na jakość usług i PR całego projektu.

3 polubienia

Tak, wcześniejszy PR był na słabym poziomie - teraz wszystko się zmieni (mam nadzieję, że na lepsze)
Dziękuję za opinię :slight_smile:

W Sobotę o 16:00 event idol/karaoke - zapisy u administracji!

Do tej pory serwer kojarzył mi się wiadomo z kim i z czym. Mam nadzieję, że w końcu serwer powróci do tych wyników i osiągów online co kiedyś, bo projekt był dobry, lecz osoba zajmująca się nim miała wiedzę na słabym poziomie.

życzę powodzenia, będę śledził rozwój i mam nadzieję, że nie będzie to krótkotrwała chęć zmian :slight_smile:

2 polubienia

Pozwolę sobie odpowiedzieć na Twój post.

Moja wiedza na temat TeamSpeak jest duża, sam o tym wiesz i napisałeś to, dlatego, że nie przepadamy za sobą.

Życzę samych sukcesów w projekcie.

miałeś dużo gadane, a to jest różnica między wiedzą a klepotaniem językiem i klawiaturą na prawo i lewo.

Tak czy siak, nie będę zaśmiecał tematu bo nie jesteś osobą tego wartą, skoro nie jesteś związany już z projektem.

Pozdrawiam i życze sukcesów :slight_smile:

Zawsze widzisz u kogoś winę, szkoda, że Twoja własna administracja przychodzi i mówi, mi, że jesteś taki i taki… O Tobie nigdy mówić nie będę oraz wspominać swoim znajomym, według mnie jesteś nikim, jesteś zwykłym kozaczkiem tylko w internecie a w rzeczywistości …

Również nie będę podbijać tematu o Twojej osobie.

@Pantoflarz @Entrone proszę nie odbiegać od tematu i nie zaśmiecać wątku zbędnymi komentarzami. Jeśli chcecie sobie podyskutować na takim poziomie, polecałbym prywatne wiadomości .

Nie będę osądzał kto, ale najpewniej Łukasz - owner Entrone.pl z zazdrości, albo nie wiem czego(?) zddosował mi dziś serwer. Najwyższy poziom widze, a ten profesjonalizm… Śmieszne. Na prawdę.

Event powinien odbyć się bez utrudnień.

1 polubienie

Tylko Wy mielibyście powód do robienia tego. Podejmę odpowiednie kroki, nie zaśmiecaj mi tematu, jak chcesz coś wyjaśniać to zapraszam na priv na forum.

1 polubienie

Osądzam cały Wasz team - Łukasz, jeżeli to Ty, najpierw pobanowałeś wszystkich na sunnight z adresem IP waszego entrone, a następnie udawałeś, że to nie ty. Skończ już, na prawdę. Chciałeś mi ukraść domenę, zmieniłeś hasła do wszystkich maszyn. Żałosne.

1 polubienie

Mam dowody zakupu od Ciebie

Dałem Ci przykład. Jakbym chciał wziąć domenę, to zrobiłbym już to dawno, ale taki nie jestem…

Serwer w całości należy do mnie i nie ma możliwości zabrania domeny.

Nowości na serwerze:

• automatyczne kanały VIP
  • Strefa z muzyką

Przypominam o evencie, który odbędzie się o godzinie 16:00 w Sobotę!

Dziękujemy wszystkim za tak liczny udział w naszym evencie!

Najnowsze zmiany:

• Zmiana nazwy strefy VIP na klanową
  • Drobne poprawki

Pozwolę sobie zaznaczyć, że właśnie przez takie dziecinne zachowanie jakie prezentujesz, masz taką a nie inną opinie - cytując ciebie “sam na to zapracowałeś”.

Prezentacja mi się podoba, usuńcie do diaska tylko te teksty o profesjonalizmie, to już traci smaczek ;d Banner do zmiany, bardzo chętnie bym zobaczył teamspeakowy banner w takiej formie jakiej jest prezentacja.
Powodzenia w rozwijaniu się, aktualnie z tego co widzę siedzą u was 74 osoby, więc wszystko idzie owocnie :stuck_out_tongue:

1 polubienie