Cześć!
Przez przypadek usunąłem wszystkie pliki z var/www/html, gdy chciałem tylko usunąć MyBB. Były tam jakieś pliki typu php, które muszę na nowo instalować? Teraz, gdy wchodzę na stronę widzę to >>
Cześć!
Przez przypadek usunąłem wszystkie pliki z var/www/html, gdy chciałem tylko usunąć MyBB. Były tam jakieś pliki typu php, które muszę na nowo instalować? Teraz, gdy wchodzę na stronę widzę to >>
Jakie pliki konkretnie? Coś związane z Twoją stroną? Jeśli nie zrobiłeś kopii zapasowej, to nie odzyskasz, generalnie w tym folderze samo Apache niczego nie generuje, jedynie defaultowe strony, ale to z rozszerzeniem .html i nie jest to specjalnie istotne. Jakiekolwiek pliki z rozszerzeniem .php musiałeś sam wgrać. Jeśli nawet nie wiesz co to było, to najpewniej nic istotnego. Sam interpreter PHP instaluje się w innej lokalizacji, więc o to się nie martw.
To znaczy, że nie muszę nic ponownie instalować, żeby móc zrobić swoją stronę? I ten błąd, który wysłałem oznaczą brak danych w tym folderze, tak?
W sumie to nawet nie jest błąd. Po prostu wyświetla Ci strukturę katalogu, a że żadnych plików nie ma, to wypluwa pustą listę. Nic nie musisz instalować.
Dzięki wielkie za pomoc!
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.