Może być i taka i taka, podczas pierwszego uruchomienia panel i tak nada nazwę silnikowi serwer[id].jar
w moim przypadku nie nadał XD
Czy teraz udało się Tobie podmienić te silniki? Pamiętaj, żeby podczas zamiany serwer był wyłączony.
Teraz usunę wszystkie pliki i zainstaluje silnik z platformy potem usunę plik o nazwie serwer36961.jar i zastąpię go plikiem z spigota (oczywiście ze zmienioną nazwą )
Panie majster sprawa bo server działa ale nie na modach ;/
Silnik, który obecnie zainstalowaliśmy nie będzie obsługiwał modów a pluginy.
Dzięki
I znowu to samo
To samo znaczy co?
Spróbuj być bardziej precyzyjny w swoich wypowiedziach - dokładnie spróbuj wyjaśnić o co chodzi.
Znowu że nie zainstalowałem silnika, ale mam sprawdzam jeszcze jeden sposób jeśli nie podziała prosiłbym i sprawdzenie tego na ,żywo’’ poprzez skype, ponieważ można tam udostępniać ekran
Ale chwileczkę, czy już to wszystko nie działało ?
Znaczy serwer działał ale jako serwer ,vanilia’’
Jeśli zainstalowałeś spigota to będzie to serwer, który będzie działał z pluginami.
Jeśli chcesz zainstalować forge, tutaj masz poradnik jak to zrobić:
Silnik forge instalujemy w inny sposób niż spigota
A czy jeżeli popiorę silnik z tond http://minecraft.org.pl/pluginy-na-serwer/silnik-serwerowy/764-spigot-1-9-1-8-1-7-silnik-minecraft to wszystko będzie działać tak jak opisujecie?
Mógłbym prosić o kontakt na skype ? Udostępnię Ci ekran i zobaczysz na własne oczy co tu się odstawia.
Jeżeli chodziło o mnie to: matirys1
Lubisz Bleach, lub oglądałeś ?
Tak, jeśli jest to silnik spigot, na pewno jego instalacja jest taka sama jak z instrukcji powyżej.
@Peterowsky3 nie używam skype.
Spróbuj skorzystać z jakiegoś poradnika na YT, ja zrobiłem co w mojej mocy by rozwiązać Twój problem.
Ok. A takie pytanie nie mógłbyś Ty zainstalować takowego silnika i modu ?
Moją rolą jest jedynie naprowadzić, nie mogę wykonać tej pracy za Ciebie.
Jeśli masz dalsze pytania z pewnością Ci pomożemy.