Prośba o pomoc w instalacji silnika

Może być i taka i taka, podczas pierwszego uruchomienia panel i tak nada nazwę silnikowi serwer[id].jar

w moim przypadku nie nadał XD

Czy teraz udało się Tobie podmienić te silniki? Pamiętaj, żeby podczas zamiany serwer był wyłączony.

Teraz usunę wszystkie pliki i zainstaluje silnik z platformy potem usunę plik o nazwie serwer36961.jar i zastąpię go plikiem z spigota (oczywiście ze zmienioną nazwą )

1 polubienie

Panie majster sprawa bo server działa ale nie na modach ;/

Silnik, który obecnie zainstalowaliśmy nie będzie obsługiwał modów a pluginy.

Dzięki :smiley:

I znowu to samo :confused:

To samo znaczy co? :confused:
Spróbuj być bardziej precyzyjny w swoich wypowiedziach - dokładnie spróbuj wyjaśnić o co chodzi.

Znowu że nie zainstalowałem silnika, ale mam sprawdzam jeszcze jeden sposób jeśli nie podziała prosiłbym i sprawdzenie tego na ,żywo’’ poprzez skype, ponieważ można tam udostępniać ekran :slight_smile:

Ale chwileczkę, czy już to wszystko nie działało ? :astonished:

Znaczy serwer działał ale jako serwer ,vanilia’’ :slight_smile:

Jeśli zainstalowałeś spigota to będzie to serwer, który będzie działał z pluginami.

Jeśli chcesz zainstalować forge, tutaj masz poradnik jak to zrobić:

Silnik forge instalujemy w inny sposób niż spigota

A czy jeżeli popiorę silnik z tond http://minecraft.org.pl/pluginy-na-serwer/silnik-serwerowy/764-spigot-1-9-1-8-1-7-silnik-minecraft to wszystko będzie działać tak jak opisujecie?

Mógłbym prosić o kontakt na skype ? Udostępnię Ci ekran i zobaczysz na własne oczy co tu się odstawia.

Jeżeli chodziło o mnie to: matirys1

Lubisz Bleach, lub oglądałeś ?

Tak, jeśli jest to silnik spigot, na pewno jego instalacja jest taka sama jak z instrukcji powyżej.

@Peterowsky3 nie używam skype.
Spróbuj skorzystać z jakiegoś poradnika na YT, ja zrobiłem co w mojej mocy by rozwiązać Twój problem.

Ok. A takie pytanie nie mógłbyś Ty zainstalować takowego silnika i modu ?

Moją rolą jest jedynie naprowadzić, nie mogę wykonać tej pracy za Ciebie.
Jeśli masz dalsze pytania z pewnością Ci pomożemy.