Witam wszystkich!
Mam na imię Adrianna, mam 20 lat. Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie projektu, który opiszę poniżej. Poszukuję hostingu gier/vps/serwera dedykowanego, który oferowałby płynną, stabilną rozgrywkę z odpowiednią ochroną anty ddos. Dlaczego na to szczególnie patrzę opiszę w części dalszej.
Coś o mnie:
Interesuję się sportem, prowadzę aktywny tryb życia i zawodowo gram w piłkę nożną. Prowadzę serwery od 2014 roku. Mam na prawdę duże doświadczenie wszystkiego nauczyłam się sama. Osiągały one lepsze i gorsze wyniki. Wiem czego oczekują gracze i jak sprostać im wymaganiom, bo w samego minecrafta gram ponad 8 lat. Jestem osobą ambitną, kreatywną i pracowitą z wielką wizją na przyszłość. Dodatkowo mogę powiedzieć, że sama prowadzę kanał na YouTube, który posiada aktualnie ponad 14000 widzów. Przyszedł czas kiedy moje ambicje sięgają wyżej niż 200-300 graczy na start (które zawsze miałam do tej pory). Zrobiłam przerwę i chcę wrócić, ale budżet nie pozwala na zainwestowanie kilku set zł, aby zrealizować owy projekt.
Mam w planach zorganizować reklamy u youtuberów +100 000 widzów.
Projekt:
Nad aktualnym projektem pracuję już czwarty miesiąc. Na poprzednie projekty po prostu nie miałam czasu dlatego je zaniedbałam. Teraz wszystko się zmieniło i mogę zajmować się tym co uwielbiam robić. Cały projekt będzie pod domeną BestMINE.PL. Serwer posiada już własny kanał na YouTube na którym będą wszelkie informacje o zmianach i nowościach, rekrutacjach czy też eventach i relacjach z nich. Myślę, że to fajny sposób na integrację z widzami, coś co mało serwerów prowadzi. Oprócz tego został założony instagram serwerowy, a w przyszłości zostanie zrobiona grupa na fabebooku dla graczy. A teraz więcej szczegółów. Wszystkie tryby, które tworzę odbiegają od ogólnie przyjętych norm przez co różnią się od standardowych trybów tego typu. Każdy robię na swój sposób, aby urozmaicić rozrywkę.
Dokładniej:
Wersja serwera: 1.8-1.12
Jakie tryby są już gotowe i czekają na start:
• SkyBlock (z większymi enchantami niż podstawowe, mnóstwem dodatków typu śluby, wybór płci, rozbudowana topka wysp, borderami terenu wyspy, dropem z kamienia i wiele więcej)
• MegaDrop (wszystko napisane od zera, na pierwszej edycji było ponad 200 graczy, dodane zostały zloty jak w Fortnite, pojedynki jakich nie ma po prostu nigdzie i inne)
• IronPvP (inaczej chestpvp, mój innowacyjny pomysł na ten tryb tylko i wyłącznie na żelazne ekwipunki)
W trakcie tworzenia są:
• RPG
• Creative
• PractisePVP
• Czysty survival z działkami
• Minigry
Mogłabym się rozpisywać o wszystkich trybach, ale to nie ma sensu dlatego przejdźmy dalej.
Wizja na przyszłość:
W przyszłości pragnę osiągnąć wynik minimum 1000 graczy w ciągu dnia i dwa razy więcej w weekendy. Taki jest mój plan i jest on jak najbardziej realny, ale tylko z pomocą hostingów mogę to osiągnąć.
Czego poszukuję:
• Serwera, który pomieściły około 300 graczy na start bez problemów. (Nie jestem w stanie określić dokładnych parametrów ze względu na to, że przy takiej liczbie graczy w dużej mierze zależy od procesora czy też ramu)
• Ochronny anty ddos na dobrym poziomie (ze względu na to, że zawsze spotykam się z osobami, które do tej pory w ten sposób strasznie mi ciążyły).
• Pomocy w kwestiach technicznych w razie problemów.
Co mogę zaoferować:
• Reklamować hosting na YouTube (kilka tysięcy wyświetleń na filmach)
• Reklamować hosting na forum / grupach na fb / instagramie
• Nagrać specjalny film zachęcający do korzystania z tego hostingu, prezentację jego
• Dać automatyczne wiadomości na czacie “serwer sponsorowany przez lvlup.pro” czy coś tego typu
Dziękuję za przeczytanie, wszelkie pytania proszę kierować poniżej.
Pozdrawiam, właścicielka projektu.
BestMiNe.PL