Problem z wylogowaniem

Dzień dobry, mam taki 235 mam taki problem ponieważ zrobilesystem logowania
i panel, jako że uczę się php to jeszcze nie umiem wszystkiego i dziwi mnie jedna rzecz.
że jak wyloguję się z konta i zaloguje ponownie z innego konta które stworze to wyświetlają się
stare dane np nick1234 a wyświetlam je echo $_SESSION[‘r_nick’] a wylogowywanie to

<?php session_start(); session_unset(); header("Location: index.php); ?>

pytanie brzmi jak zrobić żeby usuwało naprawdę dane z tej zmiennej i wyświetlało nowe
dziękuje za odpowiedź

Zamiast session_unset(), użyj session_destroy(), spowoduje to wyrzucenie ciasteczek z pamięci przeglądarki, a co za tym idzie następne otworzenie strony po przekierowaniu do index.php, nie będzie odczytywało już danych tej samej sesji, a przynajmniej nie powinno.