Problem z podłączeniem bazy danych pod plugin

mam problem z uruchomieniem pluginu na topkę dla graczy. Podałem dane mysql ale ostatecznie dostaję coś takiego w logach

[NanoTop] Enabling NanoTop v1.0*
[11:54:23] [Server thread/WARN]: Fri Aug 21 11:54:23 UTC 2020 WARN: Establishing SSL connection without server's identity verification is not recommended. According to MySQL 5.5.45+, 5.6.26+ and 5.7.6+ requirements SSL connection must be established by default if explicit option isn't set. For compliance with existing applications not using SSL the verifyServerCertificate property is set to 'false'. You need either to explicitly disable SSL by setting useSSL=false, or set useSSL=true and provide truststore for server certificate verification.
[11:54:23] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling NanoTop v1.0 (Is it up to date?)
java.lang.NoSuchMethodError: 'org.bukkit.entity.Player[] org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()'
	at nano.spook1998.top.data.Data.load(w:79) ~[?:?]
	at nano.spook1998.top.NanoTop.onEnable(r:172) ~[?:?]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:263) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:380) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:483) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_15_R1.CraftServer.enablePlugin(CraftServer.java:472) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_15_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:386) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:488) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at net.minecraft.server.v1_15_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:299) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:908) ~[patched_1.15.2.jar:git-Tuinity-"3cdf7e4"]
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:834) [?:?]
[11:54:23] [Server thread/INFO]: [NanoTop] Disabling NanoTop v1.0

Plugin na serwerze twórcy działa dobrze, z tym że to dedyk który ma gotową bazę mysql a ja korzystam z vpsa. Jest mi ktoś w stanie pomóc?

ustaw useSSL na false w konfiguracji

a mógłbyś mi wyjaśnić mniej więcej jak? Jestem kompletnie zielony a google nie pomaga. W samym pluginie nie mam takiej opcji

Wrzuć konfigurację na https://pastebin.com/ tylko usuń wrażliwe dane takie jak hasła, ip itp

ale konfigurację pluginu? Bo tam naprawdę nie ma nic o ssl

W takim razie podeślij link gdzie znajdę jar do pobrania.

to autorski plugin, rozumiem że mam go wrzucić na jakieś mediafire czy coś?

Dokładnie

http://www.mediafire.com/file/uiy7rsr0u58ax8i/X-TOPKI.jar/file

Sprawdź
https://mega.nz/file/28xHkDJY#EdeoZMphgS9In4kaYg04-AqHX-hUJiv_weRkL_-1STk

co zostało zmienione? Średnio mi sie podoba wrzucanie tego na serwer

Został dodany query useSSL=false. Wrzuć najpierw na serwer testowy.

Wtyczka została napisana na jeszcze stare API, które zwraca array zamiast kolekcji z listą graczy, jak to jest w nowej wersji. Będzie działać tylko na wersjach typu 1.7 i chyba pierwsze z 1.8, bo nawet na 1.8.8 wydaje mi się, że było już to zmienione.

Ten komunikat to było tylko ostrzeżenie, nie ma związku z faktycznym problemem.

czyli tak naprawdę co mam zrobić? bo na jego serwerze na 1.15 działa jak trzeba

Kod jest zaciemniony, więc nie ma mowy o przepisaniu go.
Możesz zatrudnić kogoś do napisania takich topek, ale będzie to duży koszt.
Możesz również poprosić autora o poprawienie kodu na Twoją wersję.

tłumaczę już któryś raz że na jego testowym serwerze plugin śmiga jak trzeba

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.