Problem z html

Siemka. Od nie dawna robię serwer fivem w gta 5.
Gryzie mnie jeden, problem bo nwm gdzie zrobiłem błąd w stronie internetowej.
Problem jest taki, gdy odpalam na kompie, ładuje się wszystkie świetnie, natomiast, gdy wrzucam wszystko na vpsa i odpalam na apachu wyskakuje, że “Ta witryna jest nieosiągalna. Serwer 51...** odrzucił połączenie.” Dodam, że gdy wrzuciłem jakiś inny szablon to wszystko działało. W linku wysyłam index.html strony. Jeżeli ktoś by wiedział w czym jest problem i pomógł coś naprawić, byłbym bardzo wdzięczyny. https://www.dropbox.com/s/sfycxztdgnwnjjo/index.html?dl=0

Sprawdzałeś logi apache po wrzucaniu tego szablonu?

1 polubienie

Szczerze mówiąc, jestem zielony w tych sprawach… Nwm w sumie gdzie to sprawdzić.

Edit#
Jedyne co znalazłem w error kodach z apache to to:.
[Fri Jul 12 08:41:01.178728 2019] [mpm_prefork:notice] [pid 785] AH00163: Apache/2.4.25 (Debian) configured – resuming normal operations
[Fri Jul 12 08:41:01.178800 2019] [core:notice] [pid 785] AH00094: Command line: ‘/usr/sbin/apache2’

Ale wątpię, żeby to miało coś wspólnego z tym ;/

Musiałbym w takim razie sam to sprawdzić i zobaczyć co się dzieje przy wgraniu szablonu. Jeśli chcesz możesz się ze mną skontaktować na PW.

Według zasad forum kontakt jest tylko przez prywatne wiadomości

Więc jak to ma być z tą pomocą, gdyż dalej nic nie wiemy.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.