nie działa mi opcja width: 85%; (w żadnej funkcji)
próbowałem wielu opcji, i skończyły mi się pomysły, ktoś coś może mi doradzić? Ewentualnie co innego zastosować w tym szaleństwie całym (od jakiegoś czasu się uczę, i nauczyłem się że zawsze kod trzeba inaczej użyć bo nie zawsze działa)
Border
W <table> daj border="1", czyli w twoim przypadku, tak to wygląda: <table align="center" border="1">. Tabela poniżej tekstu
Musiałbyś pokazać jak wygląda kod całej strony. Prawdopodobnie dałeś skrypt php po tekście.
Z tego co widzę to w twoim ustawieniu, tabela wyjdzie “pionowa” (nie wiem czy o to ci właśnie chodziło).
@minve chcę zrobić system ogłoszeń, czyli pobieranie danych z MySQL i wklejanie ich do tabeli, kod jest dobrze napisany w PHP, widać że tekst jest w tabeli ale tak jak chciałeś żebym napisał border=“1” to odpowiem tobie że ona nie chce jak by używać tego, tylko stylu CSS. Więc postanowiłem się pobawić tym, czyli zrobić obramowanie, ustawić kolor ramki i szerokość tabeli, a ona mi się zrobiła tak jak na pierwszym screenie
Jednak jeszcze jedna sprawa, problem polega na czymś takim, że utworzyłem input’a o pewnych wymiarach, lecz tekst jest po lewej stronie ale po środku (jak na zdjęciu)
nie piszę w nano, tylko we wbudowanym notatniku w raspbianie “Geany” i testuję przy okazji, a zresztą o wiele szybciej mi się pisze jak mam wszystko w komendach lub na localu