Znalazłem na to sposób właśnie dziś wystartowała nowa lista serwerów Minecraft gdzie możesz dodać swój serwer za darmo rywalizujesz kto będzie pierwszy w topce serduszek oh te wasze bitwy no chyba że jesteś leniuchem to zawsze możesz kupić promowanie serwera za kilka groszy i bez rywalizacji będziesz się wyróżniał
Lista serwerów Minecraft:
Discord:
Z okazji otwarcia naszej listy twa konkurs na 10dni serwera premium nie zwlekaj tylko wbijaj głosuj a może akurat los się do ciebie uśmiechnie
Cześć, nie posiadam multikonta. Craftlista niebawem się pojawi, sporo rzeczy musiałem pozmieniać. Kokslista, także jest moim projektem, lecz ktoś inny się nią zajmuje czyli: @xRediex.
Nie wydaję mi się, że są jaskrawe, to są standardowe kolory jakimi dysponuje Minecraft.
Może chodzi mu o badge mieszczone poniżej MOTD serwera. Ciężko mi zrozumieć kolegę, ponieważ też posiada listę serwerów minecraft i jak bym poszukał na siłę to także znajdę podobne elementy do innych list.
Chyba pora na nową grę na androida, co się na zdjęciu nie zgadza.
Prawilny komentarz <3
Naszym zadaniem było napchać wszystkie najwazniejsze informacje jakie użytkownik musi zobaczyć przed wejściem na serwer są to:
Ilość osób online oraz ilość slotów
Domena serwera
MOTD
Ilość serduszek
Informacja odnośnie nagród za polubienia
Informacja o zablokowaniu konta przez administratora strony
i inne ważne rzeczy dla użytkownika.