Nazwa serwera minecraft. Nie mam pomysłu

Hej, mam na imię Michalina mam 13 lat. Interesuję się grami oraz informatyką, moim hobby jest taniec i gra na pianinie. Mam swój serwer od prawie 5 miesięcy gra na nim około 20 osób dziennie. Na początku był to aternos a teraz jest enderchest. Mamy ip serwera ale wraz z administracją chcemy je zmienić ponieważ okazało sie że jest bardzo podobne ip innego serwera. Na moim serwerze są tryby takie jak bed warsy i survival. Jest już 4 edycja a ja się zastanawiam jakie może byc ip, jak ktoś ma jakiś pomysł to może napisać. Pozdrawiam :slight_smile:

Co za problem? Jakiś ulubiony taniec lub tancerz: walc, twist, balerina. Ulubione danie: jogurt, mandarynka. Skoro grasz na pianienia, to może: forte, etiuda… Bo czemu nie?

bedward-survivalcraft.pl :kappa:

Zalecałbym zmienić hosting, enderchest to scam i każdy wie to już od lat, ten hosting nie ma ani jednej dobrej opinii (nie liczę tych wystawionych przez 10-latków z serwerem dla 5 graczy oraz administrację tego gówna).

Domena serwera zależy tylko od ciebie, nie mogę ci mówić jak ma się nazywać twój serwer.

2 polubienia

uwucraft.pl :kappa:

Mam zamiar zmienić ale narazie dobrze sie u mnie sprawuje

no też myślałam tak na początku ale myslę nad jakąś nazwą która będzie powiązana z mc

Jak chcesz zmienić, to polecam na lvlupie. Z kodem tgcraft.pl -10%.

Ten temat został automatycznie zamknięty po 7 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.