Instalacja mysql/php-ts3bot (potrzebna pomoc)

Witam

Szukam osoby która mi pomoże z instalacją mysql, php, mam własnego vpsa i na nim serwer tsa dla znajomych chciałem dodać jakiegoś bota. i tu pojawiły się komplikacje bo nie mogę ogarnąć phpmyadmin oraz mysql - znalazłem pewną osobę która mi zainstalowała mysql i php wrzuciła xbota na vps i tyle :wink: ogarnąłem cfg i część rzeczy działa a część nie … gbot i osunąłem te pliki związane z xbotem później próbowałem wrzucić innego bota (abot) to tutaj to samo część rzeczy działa cześć nie.

Czy jest ktoś chętny do pomocy ? :slightly_smiling_face: lub do wytłumaczenia stawiam piwo za pomoc :wink:

Oba te boty w wersji darmowej działają w połowie :rofl:
Aktualnie jedyny dobry DARMOWY bot to Gbot

No właśnie mialem Gbota* i tutaj to samo samo połowa rzeczy działała…
Jaka ilość ramu jest potrzebna na utrzymanie botow ? (gbot)

A przypadkiem wina nie leży w twojej konfiguracji bota? Niektóre funkcje potrzebują do działania innych :slight_smile:

EDIT 1: Mało :slight_smile:

EDIT 2: Używaj możliwości edytowania postu…

Jedyny komunikat jaki mam to

 :> SUCCESS: Poprawnie połączono z serwerem
 :> ERROR: ErrorID: 513 | Message: nickname is already in use

Zmień nazwę bota dla danej instancji np na @NazwaBota :slight_smile:

Każdy bot na inny nick

Ok, ale zmień obecne na inne - krótsze i bez spacji jak zadziała to się baw dalej :slight_smile:

Dalej to samo :slight_smile: ale coś tam działa już :slight_smile:

Działać działa ale nie aktualizuje tak jak należy
np Top 10 Połączeń, itp… caly czas tyle samo jest…

zobacz pv