Witam serdecznie poszukujemy administracji TS3 na nasz serwer ELITEU.NET.PL Ilość osób wieczorami dochodzi do 70 osób około.Szukamy adminów, którzy sprostają zadaniom i wykażą się swoimi umiejętnościami.Gwarantujemy adminom zdobywanie coraz większego doświadczenia w naszych progach.Więcej informacji znajdziecie bezpośrednio na ts3 bądź na forum w odpowiednim dziale.
Wymagania*:
*Aby złożyć podanie musisz posiadać grupę Użytkownik , która jest nadawana automatycznie po 7 dniach od rejestracji.
• Przeczytany regulamin serwera;
• Minimalny wiek to 16 lat (możliwe wyjątki);
• Aktywność na serwerze;
• Posiadanie sprawnego mikrofonu;
• Dobry kontakt z administracją;
• Wysoki poziom kultury osobistej;
• Chęć niesienia pomocy innym;
• Motywacja do pracy;
• Solidność;
• Umiejętność tworzenia spacerów, kanałów ograniczonych, tymczasowych, muzycznych oraz afk;
• Czynny udział w życiu serwera np. udział w zabawach, dawanie propozycji dotyczących serwera;
Ja jestem zdania, że nakładanie wymagań typu musisz być użytkownikiem od 7 dni itp jest bez sensu. Według mnie osoba z zewnątrz powinna być administratorem, ponieważ nie zna serwera ani użytkowników i będzie bardziej obkietywny
Witam serdecznie poszukujemy administracji TS3 na nasz serwer ELITEU.NET.PL . Szukamy adminów, którzy sprostają zadaniom i wykażą się swoimi umiejętnościami. Gwarantujemy adminom zdobywanie coraz większego doświadczenia w naszych progach. Więcej informacji znajdziecie bezpośrednio na ts3.
Wymagania*:
• Przeczytany regulamin serwera;
• Minimalny wiek to 15 lat (możliwe wyjątki);
• Aktywność na serwerze;
• Posiadanie sprawnego mikrofonu;
• Dobry kontakt z administracją;
• Wysoki poziom kultury osobistej;
• Chęć niesienia pomocy innym;
• Motywacja do pracy;
• Solidność;
• Umiejętność tworzenia spacerów, kanałów ograniczonych, tymczasowych, muzycznych oraz afk;
• Czynny udział w życiu serwera np. udział w zabawach, dawanie propozycji dotyczących serwera;