nie ma jak wpłacić środki do portfela - nie ma guzika
nie ma jak wysłać ticketa - nie ma guzika, próbowałem dodać “/ticket/new” do adresu URL lecz nie działało
nie ma guzika zamknij wątek w panelu pomocy
nie ma guzika reinstaluj system w panelu vps
nie ma jak kupić jakiejkolwiek usługi
Jeśli jestem w błędzie - proszę o sprostowanie, może gdzieś na githubie jest napisane że będzie dodane wkrótce, lecz moim zadaniem jest testować v3 korzystając z niego, a uniemożliwia mi to pracę
Panie XD Poczekaj, przecież nie jest to jeden dzień pracy - a jak będą tickety, które są “złe” ? (Np. Robisz ticketa, @SystemZ odpowiada i znika ticket XD) Poczekaj cierpliwie Człowiek robi błędy i je naprawia Zajmuje to dużo czasu
Pamiętaj proszę że aktualnie jest to alfa w zamkniętych testach.
W marcu będzie to otwarta beta dla wszystkich użytkowników umożliwiająca korzystanie z kilku popularnych funkcji. Nadal będzie to bardzo testowa wersja mocno wybrakowana względem v2 i jest to zjawisko normalne.
Stopniowo funkcje będą dodawane aż w końcu będą wszystkie funkcje z v2 i wtedy …
… do końca czerwca powinna wyjść wersja 3.0 czyli ze wszystkimi funkcjami obecnego v2 + nowe.
Wtedy prawdopodobnie zacznie się też wycofywanie starego panelu i powinien on do końca roku 2017 już całkowicie zniknąć. Jest też możliwa wersja zdarzeń gdzie funkcje powoli będą znikać z v2 i pojawiać się w v3.
Wszystkie twoje spostrzeżenia dodałem o ile brakowało ich na githubie wiec teraz pozostaje tylko czekać na rezultaty, chyba że ktoś będzie chciał pomóc przy frontendzie aby przyspieszyć powstawanie
Zamykam wątek jako że nie jest to zgłoszenie jednego konkretnego błędu a bardziej pytanie o plany związane z panelem.