Dobry wieczór.
Chcę zgłosić problem z ticketami odnoście Zamówienie > TeamSpeak3. Po utworzeniu ticketa nie mogłem z panelu v2 kontrolować go. Przeniosłem się na panel v3, napisałem. Po długim okresie nie otrzymałem odpowiedzi. Prosiłbym o zamknięcie go. Piszę tutaj, dlatego, że oczywiście nie mogę napisać nowego
@SystemZ
Tu było ID zgłoszenia, wiadomość została przekazana
Jeśli dobrze pamiętam jest ZAKAZ podawania ID ticketów na forum, poza tym błąd ten ma z pewnością znaczna część użytkowników w tym @Leon, podejrzewam że właśnie przez to mnie “oszukał” - może nie było to zamierzone?
Z tego co wiem panel v3 obsługuje zgłoszenia w trybie read-only. Przeczytać można, ale odpisywanie nie przechodzi (tzn. napisana wiadomość jest wysłana, ale ticket nie wskakuje obsłudze do przeczytania co chyba mija się z celem zgłoszenia). Chyba nawet gdzieś było info dlaczego tak się dzieje ;d
Btw. za dużo informacji jest niezdrowe. Jeśli już ktoś musi podać ID zgłoszenia (tak jak w tym przypadku), to lepiej pochwalić się numerkami moderatorom, którzy zgłoszą to do Systema
Jak coś to już przekazałam Systemowi, cyferki wyczyściłam i cacy
Niektórzy i tak mogą sprawdzić jakie było ID, nie mam pojęcia czy to przez rangę Regular czy może to zwykły uczestnik.
Nein, zmiany są wszędzie widoczne.
Można to wyłączyć w ustawieniach forum albo admin/moderator może “scalić” wersję, aby ta “druga” była tą pierwszą
(potwierdzone info, bo przed chwilą sprawdziłem )
Ticket zamknięty. Proszę o zamknięcie tematu
Rozumiem że ticket jest zamknięty, ale to chyba nie oznacza że błąd już nie występuje?
Niestety tak.
Ten błąd powiązany z niekompatybilnością panelu v2 z v3 został całkowicie rozwiązany u źródła gdy panel v4 przejął na wyłączność zarządzanie zgłoszeniami: