AdvancedBan problem

Witajcie, zbanowałem gracza na ip czyli banip i teraz nie moge go odbanowac wpisuje /unbanip, a nic nie daje probowalem z /unbanip ip i /unbanip gracz i nic.

Mógłbyś podesłać listę pluginów, których używasz na serwerze. Podejrzewam, że to wynik kłócenia się ze sobą różnych wtyczek. Jeśli to nie pomoże, spróbuj ręcznie usunąć z bazy danych daną o nałożonym banie dla gracza.
Sam często miałem z tym problemy, a nawet odbanowanie gracza komendą Bukkit’ową nie pomagało.

Spróbuj wykonać komendę /advancedban:unbanip

Chociaż miałem kiedyś advancedban, nie polecam. Lepiej wydać te 30 zł na LiteBans.

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

Janusz mode ON.

Blackspigot to stronka ze spiraconymi pluginami. Osobiście nie wspieram piractwa. Poza tym litebans ma dość dobrą ochronę bo ma serwer do autentykacji i nie chcesz mieć momentu w którym nie możesz zbanować cheatera bo “plugin access disabled”.

1 polubienie

Dobra dzięki.

Podejrzewam, że to wynik kłócenia się ze sobą różnych wtyczek

Można to łatwo sprawdzić komendą /plugman lookup [nazwa komendy] jeśli masz zainstalowanego plugmana.

Plugmana znajdziesz pod adresem https://www.spigotmc.org/resources/plugman-improved.88135.

Już kupiłem litebans i śmiga fajnie, dziękuję bardzo za pomoc @igoyek i @chix .

W EssentialsX, w zakładce disabled-commands dodaj komendy do banowania, aby pluginy się nie kłóciły.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.